• .Science and technologyof enrobed and filledchocolate, confectioneryand bakery productsEdited

    .Science and technologyof enrobed and filledchocolate, confectioneryand bakery productsEdited

    Science and technology of enrobed and filled chocolate, confectionery and bakery products Edited by Geoff Talbot CRC Press Boca Raton Boston New York Washington, DC Oxford Cambridge New Delhi Published by Woodhead Publishing Limited, Abington Hall, Granta Park, Great Abington, Cambridge CB21 6AH, UK www.woodheadpublishing.com Woodhead Publishing India Private Limited, G-2, Vardaan House, 7/28 Ansari Road, Daryaganj, New Delhi –...

     505 p ctuet 14/09/2020 4 0

  • ..THE SCIENCE OF SUGAR CONFECTIONERY.RSC PaperbacksRSC Paperbacks are a series of inexpensive

    ..THE SCIENCE OF SUGAR CONFECTIONERY.RSC PaperbacksRSC Paperbacks are a series of inexpensive

    THE SCIENCE OF SUGAR CONFECTIONERY RSC Paperbacks RSC Paperbacks are a series of inexpensive texts suitable for teachers and students and give a clear, readable introduction to selected topics in chemistry. They should also appeal to the general chemist. For further information on available titles contact: Sales and Customer Care Department, Royal Society of Chemistry, Thomas Graham House, Science Park, Milton Road, Cambridge CB4 OWF, UK...

     180 p ctuet 14/09/2020 4 0

  • .BISCUIT BAKINGTECHNOLOGY.This page intentionally left blank.BISCUIT

    .BISCUIT BAKINGTECHNOLOGY.This page intentionally left blank.BISCUIT

    BISCUIT BAKING TECHNOLOGY This page intentionally left blank BISCUIT BAKING TECHNOLOGY Processing and Engineering Manual SECOND EDITION IAIN DAVIDSON Director, Baker Pacific Ltd. Amsterdam • Boston • Heidelberg • London New York • Oxford • Paris • San Diego San Francisco • Singapore • Sydney • Tokyo Academic Press is an imprint of Elsevier Academic Press is an imprint of Elsevier 125, London Wall, EC2Y 5AS. 525 B...

     349 p ctuet 14/09/2020 4 0

  • NGUYỄN ĐỨC LƯỢNGCÔNG NGHỆ■ VỊI SINH:TẬP a(+iu'*y Ổ-ỔỊUdã dếtc

    NGUYỄN ĐỨC LƯỢNGCÔNG NGHỆ■ VỊI SINH:TẬP a(+iu'*y Ổ-ỔỊUdã dếtc

    NGUYỄN ĐỨC LƯỢNG CÔNG NGHỆ■ VỊI SINH : TẬP a (+iu'*y Ổ-ỔỊUdã dếtc vái t&ct (Uêtc cã

     372 p ctuet 13/09/2020 5 0

  • ĐẠI HỌC ĐÀ NẴNGTRƯỜNG ĐẠI HỌC KỸ THUẬTLÊ XUÂN PHƯƠNGCỒNG N G H ỈỆ

    ĐẠI HỌC ĐÀ NẴNGTRƯỜNG ĐẠI HỌC KỸ THUẬTLÊ XUÂN PHƯƠNGCỒNG N G H ỈỆ

    ĐẠI HỌC ĐÀ NẴNG TRƯỜNG ĐẠI HỌC KỸ THUẬT LÊ XUÂN PHƯƠNG CỒNG N G H ỈỆ P ■ Ế i / ể ______ ĐẠI HỌC ĐÀ NẴNG jr-fn * íì TRƯỜNG ĐẠI HỌC KỸ THUẬT LÊ XUÂN PHƯƠNG Ọ i !ii ■ V I SINH VẬT CỐNG NGHIỆP NHÀ XUẤT BẢN XÂY DỰNG HÀ NỘI - 2001 LỜI NÓI ĐẦU Vi sinh vật học công nghiệp là một ngành khoa học nghiên cứu những hoạt động có...

     386 p ctuet 13/09/2020 5 0

  • Vệ sinh và an toàn thực phẩm - Phần 2

    Vệ sinh và an toàn thực phẩm - Phần 2

     20 p ctuet 13/09/2020 6 0

  • Vệ sinh và an toàn thực phẩm - Phần 1

    Vệ sinh và an toàn thực phẩm - Phần 1

     20 p ctuet 13/09/2020 7 0

  • MICROBIOLOGICAL EXAMINATION METHODS OF FOOD AND WATER7007TS-DASILVA-FM.indd I11/26/2012 3:19:12

    MICROBIOLOGICAL EXAMINATION METHODS OF FOOD AND WATER7007TS-DASILVA-FM.indd I11/26/2012 3:19:12

    MICROBIOLOGICAL EXAMINATION METHODS OF FOOD AND WATER 7007TS-DASILVA-FM.indd I 11/26/2012 3:19:12 PM MICROBIOLOGICAL EXAMINATION METHODS OF FOOD AND WATER A Laboratory Manual NEUSELY DA SILVA, MARTA HIROMI TANIWAKI, VALÉRIA CHRISTINA AMSTALDEN JUNQUEIRA, NELIANE FERRAZ DE ARRUDA SILVEIRA, MARISTELA DA SILVA DO NASCIMENTO & RENATO ABEILAR ROMEIRO GOMES Institute of Food Technology – ITAL, Campinas, SP, Brazil 7007TS-DASILVA-FM.indd...

     469 p ctuet 13/09/2020 5 0

  • .Food MicrobiologyThird Edition..Food MicrobiologyThird EditionMartin R. Adams and Maurice O.

    .Food MicrobiologyThird Edition..Food MicrobiologyThird EditionMartin R. Adams and Maurice O.

    Food Microbiology Third Edition Food Microbiology Third Edition Martin R. Adams and Maurice O. Moss University of Surrey, Guildford, UK ISBN 978-0-85404-284-5 A catalogue record for this book is available from the British Library. r The Royal Society of Chemistry 2008 All rights reserved Apart from any fair dealing for the purpose of research or private study, or criticism or review as permitted under the terms of the UK Copyright...

     478 p ctuet 13/09/2020 5 0

  • covercovernext page Covertitle:author:publisher:isbn10 | asin:print isbn13:ebook

    covercovernext page Covertitle:author:publisher:isbn10 | asin:print isbn13:ebook

    cover cover next page Cover title: author: publisher: isbn10 | asin: print isbn13: ebook isbn13: language: subject publication date: lcc: ddc: subject: Food Microbiology Laboratory CRC Series in Contemporary Food Science McLandsborough, Lynne Ann. CRC Press 0849312671 9780849312670 9780203485279 English Food--Laboratory manuals.--Microbiology , Aliments-Manuels de laboratoire.--Microbiologie 2005 QR115.M397 2005eb 664/.001/579...

     0 p ctuet 12/09/2020 4 0

  • Quy định thực hiện Luận văn, Tiểu luận

    Quy định thực hiện Luận văn, Tiểu luận

     28 p ctuet 12/09/2020 6 0

  • PGS. TS. NGUYỄN BẢO VỆThS. LÊ VĨNH THÚCGIÁO TRÌNHSEMINAR 1TỦ SÁCH ĐẠI HỌC

    PGS. TS. NGUYỄN BẢO VỆThS. LÊ VĨNH THÚCGIÁO TRÌNHSEMINAR 1TỦ SÁCH ĐẠI HỌC

    PGS. TS. NGUYỄN BẢO VỆ ThS. LÊ VĨNH THÚC GIÁO TRÌNH SEMINAR 1 TỦ SÁCH ĐẠI HỌC CẦN THƠ 2005 MỤC LỤC Chương Trang Lời nói đầu 1 1 CẤU TRÚC TẬP LUẬN VĂN TỐT NGHIỆP 1.1 Cấu trúc tập luận văn tốt nghiệp 1.2 Những trang đầu của tập luận văn 1.2.1 Bìa luận văn tốt nghiệp 1.2.2 Phụ bìa 1.2.3 Trang cảm tạ và đề tặng (không bắt buộc) 1.2.4 Quá...

     69 p ctuet 12/09/2020 2 0

Hướng dẫn khai thác thư viện số