Handbook of EnologyVolume 1The Microbiology of Wine and Vinifications2nd EditionHandbook of
Handbook of Enology
Volume 1
The Microbiology of Wine and Vinifications
2nd Edition
Handbook of Enology Volume 1 The Microbiology of Wine and Vinifications 2nd Edition
A. Lonvaud 2006 John Wiley & Sons, Ltd ISBN: 0-470-01034-7
P. Rib´ereau-Gayon, D. Dubourdieu, B. Don`eche and
Handbook of Enology
Volume 1
The Microbiology of Wine and Vinifications
2nd Edition
Pascal Rib´ereau-Gayon
Denis Dubourdieu
Bernard Don`eche
Aline Lonvaud
Faculty of Enology
Victor Segalen University of Bordeaux II, Talence, France
Original translation by
Jeffrey M. Branco, Jr.
Winemaker
M.S., Faculty of Enology, University of Bordeaux II
Revision translated by
Christine Rychlewski
Aquitaine Traduction, Bordeaux, France
Copyright 2006
John Wiley & Sons Ltd, The Atrium, Southern Gate, Chichester,
West Sussex PO19 8SQ, England
Telephone (+44) 1243 779777
Email (for orders and customer service enquiries): cs-books@wiley.co.uk
Visit our Home Page on www.wiley.com
All Rights Reserved. No part of this
Xin lỗi bạn không thể down load tài liệu này. Bạn có thể xem tài liệu trực tuyến trên website hoặc liên hệ thư viện trường để được hướng dẫn. Cảm ơn bạn đã sử dụng dịch vụ của chúng tôi.
Bạn vui lòng tham khảo thỏa thuận sử dụng của thư viện số.